Algemene voorwaarden vervangend vervoer.

Voorwaarden gebruik leenauto/vervangend vervoer – RB Autoservice

Betaling

Zodra u de leenauto heeft teruggebracht, noteren wij de kilometerstand in ons systeem. Aan de hand daarvan kunnen wij direct zien hoeveel kilometers u heeft gereden. Er wordt € 10,00 per dag berekend inclusief 100 km vrij rijden.Hierboven zijn de kosten € 0,25 per gereden km.
(Alle bedragen zijn Exclusief BTW)

Brandstof

Wij tanken de auto af voordat u er gebruik van maakt. Voor U de auto bij ons terugbrengt, dient u deze vol te tanken. Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt € 10,00 kosten in rekening brengen, die vermelden wij op de factuur.

Eigen risico

Het eigen risico voor personenwagens bedraagt standaard € 750,00 per schadegeval.

Staat

De auto dient in dezelfde staat als bij ingebruikname terug gebracht te worden. Voor eventuele schoonmaakkosten (indien van toepassing) brengen wij € 25,- in rekening. Roken is niet toegestaan, er wordt € 50,00 in rekening gebracht wanneer een reiniging en geurbehandeling nodig is.

Boetes

De administratiekosten bij bekeuringen bedragen € 10,00 per behandeling.

Wijzigingen

Wij mogen te allen tijde, zonder nadere berichtgeving, de informatie en de voorwaarden verbeteren of wijzigen. Wij zullen u hier uiteraard zo goed mogelijk van op de hoogte brengen.

Beperking van aansprakelijkheid

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor directe, indirecte, bijzondere schade of verliezen van persoonlijke goederen bij het gebruik van deze auto.

Bij gebruik van de leenauto gaat u akkoord met de bovenstaande voorwaarden.

×